L’incivisme que no es pot tolerar.

Comparteix

Aquest dimarts 17 de juliol de 2018, a les 20:00 hores, la junta de l’Associació de Veïns Turo de Gardeny i els concessionaris de la discoteca d’estiu a l’aire lliure THE HILL, SUMMER NIGHTs, hem tingut una reunió de treball per tractar sobre els fets dels darrers dies en què el soroll provocat pel gran volum de la musica que provenia del mateix Turó de Gardeny va superar en escreix els límits establerts per la normativa actual i que vam pertorbar el descans dels nostres veïns i veïnes.

Els fets van tenir lloc al voltant de les 06:30 del matí, i hem pogut constatar que aquest soroll no provenia de la discoteca, ja que aquesta compleix rigorosament amb els paràmetres de sonometria legalment regulats. De fet, els representants de The Hill, van presentar a la reunió els enregistraments de tots els aparells que controlen la sonometria de la discoteca i es va poder comprovar les gràfiques i resta de dades de tots els dies que la discoteca ha estat oberta.

En la reunió es va poder aclarir que les molèsties de soroll vénen provocades pels vehicles amb les portes obertes i amb la música a tot volum, els usuaris dels quals es dediquen a fer ”botellón” entre altres activitats incíviques. Per tant, donat el fet que aquesta situació es realitza en un espai públic i no dins del recinte els titulars de la concessió de The Hill no hi poden actuar i aplicar les mesures correctives estipulades per contracte les quals sí són aplicaves en l’interior de la discoteca. Actuació correctiva aquesta que correspondria als cossos de seguretat corresponents.

També hem detectat que en el museu de la ciència, aprofitant la teòrica impunitat que dóna la foscor i falta de llum en aquest espai, un augment de jovent i no tan jovent en pràctica del “botellon” i altres actes incívics, que haurien de ser eradicats  per l’ajuntament de Lleida.

Conseqüentment, la Junta de la nostra/vostra associació veïnal, en ares de posar ordre a aquesta situació, ha demanat una reunió amb caràcter d’urgència amb els responsables de la policia urbana de Lleida, el cos de Mossos d’Esquadra a Lleida i els responsables de la concessió de THE HILL per tal d’estudiar les diferents accions a prendre entre tots per  tal d’eradicar aquesta xacra d’incivisme que tantes molèsties causa als nostres veïns i veïnes, així com  també danyen i embruten l’espai públic i privat.