Protecció de dades

De conformitat amb l’establert en l’Art. 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, pel qual es regula el dret d’informació en la recollida de dades li informem dels següents extrems:

– Les dades de caràcter personal que ens ha subministrat en aquesta i altres comunicacions mantingudes amb vostè seran objecte de tractament en els fitxers responsabilitat de l’Associació de veïns del Turó de Gardeny.

– La finalitat del tractament és la de gestionar de forma adequada la prestació del servei que ens ha requerit. Així mateix aquestes dades no seran cedits a tercers, excepte les cessions legalment permeses.

– Les dades sol·licitades a través d’aquesta i altres comunicacions són de subministrament obligatori per a la prestació del servei. Aquests són adequats, pertinents i no excessius.

– La seva negativa a subministrar les dades sol·licitades implica la impossibilitat prestar-li el servei.

– Així mateix, li informem de la possibilitat d’exercitar els corresponent drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de conformitat amb l’establert en la Llei 15/1999 davant l’Associció de veïns del Turó de Gardeny com a responsables del fitxer. Els drets esmentats els pot exercitar a través dels següents mitjans: turodegardeny@gmail.com, Associació de veïns Turó de Gardeny en  Avinguda Onze de Setembre número 137, CP 25198 Lleida / 644383582

 

Des de aquí podràs uneix-te al grup de WhatsApp de les activitats que des de l'associació Turó de Gardeny portem a terme.
Com podem ajudar-te?