Imágenes

Un any mes hem pogut celebrar la festa de la castanyada

Un any mes hem pogut celebrar la festa de la castanyada.

Hem pogut donar una alegria als més petits amb dibuixos, pintacares i els inflable.

També s’han repartit castanyes, moniatos, moscatell i un got de xocolata.

 

Des de la associació turo de gardeny donem les gràcies a tots i totes els assistents, regidores / és i especialment a tots i totes els voluntaris que sense la seva ajuda no hagués estat possible.

 

Gràcies a tots i totes, La junta

 

Algunes fotos del acte :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reunió amb les Regidores per CIU Senyores Marta Gispert i Cristina Simó

El proppassat 18 de juliol, a les 20:00 hores, membres de la Junta de l’Associació s’han reunit amb les regidores per CiU a l’Ajuntament de Lleida, Marta Gispert i Cristina Simó.  La reunió, molt esperada per la Junta de la nostra Associació, tenia com a principal finalitat transmetre a les regidores la nostra preocupació per la deriva a la qual està conduent l’Ajuntament de Lleida el nostre barri. Si bé tothom és sabedor que en els darrers 12 anys l’única inversió finalitzada que ha tingut el nostre barri ha estat el parc infantil Turó de Gardeny, amb una inversió no superior al 50.000 euros, el cert és que les mancances que patim, així com tota la Zona Territorial 9 de Lleida, a la qual pertanyem, són innumerables. En aquesta línia es va desenvolupar la reunió. Seguir leyendo Reunió amb les Regidores per CIU Senyores Marta Gispert i Cristina Simó

L’incivisme que no es pot tolerar.

Aquest dimarts 17 de juliol de 2018, a les 20:00 hores, la junta de l’Associació de Veïns Turo de Gardeny i els concessionaris de la discoteca d’estiu a l’aire lliure THE HILL, SUMMER NIGHTs, hem tingut una reunió de treball per tractar sobre els fets dels darrers dies en què el soroll provocat pel gran volum de la musica que provenia del mateix Turó de Gardeny va superar en escreix els límits establerts per la normativa actual i que vam pertorbar el descans dels nostres veïns i veïnes.

Seguir leyendo L’incivisme que no es pot tolerar.