Termini per apuntar-se : Divendres 22 de juny a les 12:00 hores.

Comparteix

Termini per apuntar-se : Divendres 22 de juny a les 12:00 hores.

Us podeu apuntar a través de només whatsapp  el següent enllaç : https://chat.whatsapp.com/BDJW2hDoIjS5slmaHOThsi 

Benvolguts associats/des

La Junta Directiva de l’Associació Veïnal Turó de Gardeny vol agrair l’interès de les persones associades en les nostres activitats i reivindicacions. Alhora volem donar rellevància a la l’acabament del curs 2017-2018 i de les diferents activitats que oferta l’associació.
I donant vida a una proposta vinguda de les persones membres de l’associació us oferim de fer una revetlla de Sant Joan, com a cerimònia de cloenda i de germanor veïnal.
Aquest any, la data del 23 de juny és un dia ideal ja que escau en dissabte i en un barri de gent treballadora com el nostre és un bon dia de la setmana per aplegar el veïnat en una festa de tradició, ancestral i familiar.
Ens trobarem al vespre, a les 21:00h al patí de l’Escola Magí Morera.
Les persones que vinguin a l’acte han de portar el seu sopar i beure. Tot i això i essent un sopar de germanor, es poden compartir plats i degustar altres maneres de cuinar. L’associació obsequiarà als assistents amb postres de coca de Sant Joan i una copa de cava (suc per qui no en pugui prendre) per brindar pel curs que tanquem i celebrar la nit més curta de l’any.
La vetllada estarà amenitzada amb música i alguna sorpresa.
Acabarem l’acte, com és de tradició, amb l’encesa de la Foguera de Sant Joan.
La participació a l’activitat implica cumplir unes mínimes normes de convivència i civisme, així com de respecte per l’espai cedit per celebrar l’acte. En tot moment s’ha de fer cas de les indicacions de la organització i seguir les seves instruccions en cas d’emergència.
Està totalment prohibit l’ús de pirotècnia dins el recinte escolar. A la zona de la foguera només es podrà usar pirotècnia menor i sempre havent informat a la organització.
Convidem a tots els participants a seguir les indicacions i recomanacions de la Generalitat de Catalunya i la Paeria pel que fa la festivitat, l’ús de petards i la prevenció d’accidents i incendis.
Us hi esperem!!!!!