Entrega dossier Ciutadans -C’s- Lleida

Comparteix

Ciutadans (C’s) Lleida reivindica la dignificació del barri de Turó de Gardeny
∙ El regidor José María Córdoba es reuneix amb l’associació de veïns per parlar del mal estat dels carrers i escoltar les seves preocupacions i peticions.

Lleida, dijous 23 de juliol del 2015. El regidor del grup municipal de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Lleida, José María Córdoba, s’ha compromès amb els veïns del barri de Turó de Gardeny a “dignificar el barri”, després d’escoltar les peticions i preocupacions dels membres de l’associació de veïns amb els que s’ha reunit. Córdoba ha pogut comprovar de primera mà algunes de les problemàtiques exposades pels representants veïnals com, per exemple, “la falta d’una zona d’aparcament” pel que ha proposat “adequar els solars vuits del barri per a condicionar-los i convertir-los en una zona d’aparcament, rebaixant el IBI als propietaris”.

En aquest sentit, Córdoba ha deixat clar que l’objectiu de Ciutadans és “reinvertir i redistribuir en benefici del ciutadà” i ha criticat que “el barri no compta amb un espai infantil o esportiu ni amb una zona de petit comerç”. “No pot ser que hi hagi una fanal enmig d’una sortida d’emergència de l’escola”, ha denunciat.

“Respecte a la discoteca situada al Turó de Gardeny, els veïns han manifestat la seva aprovació, però han lamentat la falta de voluntat per insonoritzar la zona, ja que el soroll és continuo”, ha explicat José María Córdoba. Amés, ha assegurat que “existeixen diversos sistemes perquè el soroll no arribi a les cases del veïnat, i evitar així les molèsties a tot un barri que només vol ser considerat com un més de Lleida”.