Oferta pagament quota soci amb croats (criptomoneda)

Comparteix
1.Què són les criptomonedes?

2.Una mica d’història del croat

3. Parlem de CROAT  s.XXI (la criptomoneda)

4. Vols CROATs?

5. Enllaços d’interès

6. Fes-te soci pagant amb croat


1.Què són les criptomonedes?

Les criptomonedes són un tipus de moneda digital, tenen el mateix ús que qualsevol tipus de moneda física, però amb la diferència que no ho podem tocar. Amb les monedes virtuals es poden realitzar pagaments entre persones i, a més, ja són vàries les empreses que admeten aquest tipus de moneda, encara que és veritat que encara no està molt estès. Algunes empreses com Destinia, Dell o Microsoft ja permeten que es facin compres a través de les seves pàgines web amb bitcoins, la moneda digital més estesa al món.

Què és el CROAT?

Una mica d’història

El croat era una moneda catalana d’argent creada el segle XIII. A l’anvers figurava l’efígie del comte de Barcelona, i una gran creu al revers, d’aquí el seu nom.

Els croats s’emetien des de les seques de les ciutats de Barcelona i Perpinyà. També van posar-se en circulació peces de mig croat i d’un quart de croat.

Es van encunyar croats durant segles, encara que la quantitat de plata que duien va anar variant.

El Turó de Gardeny (que avui dona nom al nostre barri), va esdevenir un punt estratègic sobre la resta del territori (tant en l’àmbit militar com econòmic).

L’ús del croat, i altres monedes locals com el diner, s’utilitzaven en les transaccions econòmiques del dia a dia al nostre territori.

A l’església de Santa Maria de Gardeny (dins del complex del Castell de l’Orde del Temple), s’acceptaven croats i altres monedes locals, a canvi d’ofrenes divines.

Parlem de CROAT  s.XXI (la criptomoneda):

CROAT és una criptomoneda digital que opera en un estàndard de valor basat en la comunitat utilitzant xarxes P2P (peer-to-peer) com a mitjà de realitzar transaccions. En lloc de tenir una autoritat central per determinar el valor de la moneda, el seu valor està determinat pel nombre de productes i serveis que la gent està disposada a comprar o vendre usant CROAT. Els CROATs tenen un valor global, per la qual cosa poden ser utilitzats a qualsevol país, en qualsevol moment. CROAT també és de codi obert; la seva arquitectura és pública, ningú posseeix ni controla el CROAT i qualsevol hi pot participar.

Som hereus d’un patrimoni històric que dóna nom al nostre barri, el Castell Templer del Turó de Gardeny.

Compromesos amb la nostra història,  fem una aposta de futur, convertint-nos en la primera associació veïnal de Catalunya en oferir aquesta possibilitat, acceptem CROATS com mitja de pagament, és a dir, pots pagar la teva quota de soci  a través d’aquesta criptomoneda.

Coneixem el nostre passat, lluitem pel nostre present i creiem en el nostre futur, #FemBarriFemTuró.

Vols CROATS?

El primer que necessites és un lloc on guardar-los, una cartera, o com s’anomena al món de les criptos una Wallet, és fàcil, has d’instal·lar-te-la al teu mòbil o PC.

De primeres  segur que tens dubtes, per això, s’ha creat un grup de comunicat de Whatsapp amb el nom “Grup CROAT del Barri Turó de Gardeny”  per donar a conèixer aquesta criptomoneda, pots accedir al grup a través d’aquest enllaç amb lector de QR del teu mòbil. 

Una vegada estiguis al grup t’ensenyarem a on i com obtenidre croats-, etc…. Farem tallers i  resoldrem tots els dubtes que vaguin apareixent.

L’associació regala 10 croats perquè puguis iniciar-te al món de la criptomoneda, uneix-te al grup i comencem (comprovarem identitat de la persona, s’ha de ser soci, és l’únic requisit que et demanem)

Atreveix-te, és molt fàcil.

Enllaços d’interès

Com funciona una criptomoneda?

Pàgina Oficial del CROAT

 

Pagament quota soci en croats.

 

  Dades personals:


  Altres Membres de la Unitat Familiar que també seran socis:
  Membre 1

  Membre 2

  Membre 3

  Membre 4

  Des de la teva Wallet Croat: Menú ENVIAR>Camara (Escaneja el següent codi QR)
  HASH de la transacció -4 primers números/lletres-

  Des de aquí podràs uneix-te al grup de WhatsApp de les activitats que des de l'associació Turó de Gardeny portem a terme.
  Com podem ajudar-te?