Grups de comunitats-QR del Turó de Gardeny

Comparteix

Amb l’objectiu de fer cohesió veïnal, es  crea per petició dels nostres associats nous grups d’interacció. Us animem a participar #FemBarriFemTuró.

Estem oberts a oferir nous grups per compartir interesos amb el veïnatge. Si tens alguna proposta no ho dubtis, fica’t en contacte amb el nostre formulari

Uneix-te al grup de whatsapp fen click a la imatge o escanejant el codi QR amb aplicación Lectora de QR del teu mobil

 Comunitat de  PokemonGo del Turó de Gardeny

 

 

 

Vine a caçar pokémons amb el teu mobil i els teus veïns i veïnes. Ets groc blau o vermell?, et passo el meu numero d’entrendor?. “Conec un lloc únic al nostre barri!!!…”

Comunitat de Jugadors de Jocs de Taula del Turó de Gardeny

 

 

 

Et ve de gust un Carcassonne? Magic? Monopoly? Parxis?, o potser uns escacs?.Tinc un joc impresionant però no trovo jugadors/es…. apunta’t i ens organitzem!!!

Comunitat de Animals de companyia del  Turó de Gardeny.


 

 

Tenir una mascota a casa es considera una medicina preventiva perquè promou la salut i evita futurs problemes. Molts estudis han demostrat que la salut de les persones és millor quan hi ha un gos, un gat a prop.Compartim la nostra passió?

Comuninat salut anem a caminar del  Turó de Gardeny.

 

 

 

 

Encara que no ho creguis, un passeig de 40 minuts pot afavorir la teva salut cardiovascular i millorar funcions tan bàsiques com l’atenció, la memòria i el processament de la informació. Un grup de veïns i veïenes ens organitzen per fer-ho!.

Comuninat salut de Runner del  Turó de Gardeny.

 

 

 

 

Gaudeix dels entrenaments de running i posa’t en forma al teu ritme. … fes-ho amb els teus veïns i veïnes, amb música, en silenci, com tú vulguis….però gaudeix!!!

Grup de criptos CROAT del  Turó de Gardeny.

 

 

 

L’associació regala 10 croats perquè puguis iniciar-te al món de la criptomoneda, uneix-te al grup i comencem (comprovarem identitat de la persona, s’ha de ser soci, és l’únic requisit que et demanem)

 

Des de aquí podràs uneix-te al grup de WhatsApp de les activitats que des de l'associació Turó de Gardeny portem a terme.
Com podem ajudar-te?