VOCALIA DE LA DONA LLEIDA de la ASSOCIACIÓ TURÓ DE GARDENY

Comparteix

 

 

VOCALIA DE LA DONA DE L’ASSOCIACIÓ VEÏNAL TURÓ DE GARDENY

GRUP DE DIFUSIÓ

 

Fa uns anys que l’associació de veïns del barri Turó de Gardeny va crear la Secretaria de la Dona per a atendre les inquietuds de les dones de totes les edats del nostre barri i per a participar conjuntament amb altres entitats i institucions en activitats com a cursos de formació, assessoraments, activitats festives, recerca de tota mena d’ajuts a la dona i moltes més.

Des d’aleshores hem participat en moltes d’aquestes activitats, de vegades pròpies o de vegades d’altres entitats, generalment del Casal de la Dona de l’Ajuntament de Lleida,  però sempre com a veu del nostre barri.

Però som conscients que tot i la nostra voluntat d’arribar a totes les dones del barri, no sempre ha pogut ser així i per això creiem que és el moment de crear un Grup de Difusió de WhatsApp. Un grup de difusió pensat per fer-vos sabedores de totes les activitats que com associació organitzem per vosaltres, i al mateix temps, també, d’aquelles altres activitats que organitzen altres institucions o entitats públiques i privades.

Per tant, si ets associada i vols participar i formar part d’aquest grup de difusió, envia’ns el teu nom sencer, telèfon i correu electrònic al correu de la nostra associació o bé trucant al telèfon de l’associació indicant que hi vols formar part.

 

WhatsApp

Email

Telf. 644383582

 

Junta de l’AV Turó de Gardeny

Secretaria de la Dona

 

Lleida, 15 de Novembre de 2020

 

¿ QUE T'AGRADARIA QUE TINGUI EL TEU BARRI ?

veure resultats

Cargando ... Cargando ...