Visita de la corporació municipal al districte 9 de la ciutat de lleida

Comparteix

Ahir, dia 29 d’abril, la corporació municipal de l’Ajuntament de Lleida va fer peu a la Penya Barcelonista del Carrer Pius XII en ares del procés electoral del proper mes de maig. L’Associació Veïnal va ser convidada a l’acte i una delegació de la Junta Directiva hi va assistir.

L’acte el va presidir el Sr. Alcalde de Lleida, Àngel Ros, i en ell es va fer esment de les actuacions que la Paeria havia fet en el barri de La Mariola en els darrers 10 anys. Es va incidir en la necessitat de millorar aquest barri i en la necessitat d’atendre a les persones més necessitades.

Durant l’acte, les diferents entitats i assistents van tenir ocasió de fer propostes de millora de la zona a la qual representaven. A tal efecte, els representants de l’AAVV Turó de Gardeny, van aprofitar per treure en l’acte, i aprofitant l’assistència de l’Alcalde de Lleida, diferents temes de gran interès pel nostre barri.

Com a resposta a les qüestions plantejades pels representants de l’Associació en l’acte, el Sr. Alcalde respongué que el Museu de la Ciència ha reiniciat les obres que s’havien aturat fa un temps i que en aquest moment s’estaven efectuant moviments de terra. Que, a més a més, en breu s’iniciarà l’enjardinament de l’accés al Turó de Gardeny; projecte aquest que serà dut a terme per professionals i, al mateix temps, per alumnes de l’Institut Castell dels Templers. Que, en breu, possiblement, en aquests propers dies, s’iniciarà el condicionament d’una Plaça al barri Turó de Gardeny, entre l’edifici Residencial Alosa i la Ludoteca. I que, em poc temps, s’iniciaran les obres de connexió de l’últim tram del Passeig Onze de Setembre.

Per últim, i ja en l’àmbit del mateix Turó de Gardeny, l’Alcalde informà a l’Associació que encara no s’havia adjudicat la concessió del nou complex d’oci (Larida) però que en breu s’adjudicarà, i que el futur hotel de quatre estrelles previst en seu de la antiga caserna militar allí ubicada està en fase de licitació.