Urgent: aparcament Carrer Albert Porqueras

Comparteix

L’Associació Veïnal Turó de Gardeny us comunica que ahir divendres l’Ajuntament de Lleida va comunicar a la Junta de la nostra entitat que en breu col·locarà pilones en els punts d’accés al descampat del solar paral·lel al carrer Albert Porqueras, evitant l’accés dels cotxes que fins ara hi accedien per aparcar.

L’Associació es va posar en contacte immediatament amb la paeria per transmetre el malestar de tots els veïns i veïnes del barri Turó de Gardeny i, de ben segur, de gran part del barri de La Mariola. I va recordar als responsables que, degut als greus problemes d’aparcament que hi ha en tot el barri l’ajuntament de Lleida va autoritzar l’aparcament en aquest lloc i hi va facilitar l’accés retirant els bancs que en aquell moment existia en la vorera que ara serveix per accedir al solar.

Amb aquesta mesura, el barri Turó de Gardeny es queda parcialment aïllat de la resta de la ciutat de Lleida ja que impossibilitarà que els ciutadans de Lleida puguin accedir al nostre barri al no haver, en determinats moments del dia, cap lloc on aparcar a més de 500 metres a la rodona i, per altra banda, augmenta exponencialment el problema d’aparcament en la resta del barri, sobretot al carrer Cardenal Cisneros i Ferran el Catòlic que veurà incrementat l’afluència de cotxes que hi voldran aparcar i que ara aparcaven al dit solar.

Per tant, des de l’Associació Veïnal del vostre barri, us demanem que informeu als vostre veïns i veïnes d’aquest fet i us poseu en contacte amb l’associació per tal de valorar les possibles accions a dur a terme.