#Pressupostos Participatius de #Lleida, propostes veïnals presentades pel #BarriTuróDeGardeny

Comparteix

Des de la Junta de l’Associació Veïnal Turó de Gardeny us volem informar que arran de la convocatòria per part de l’Ajuntament de Lleida dels Primers Pressupostos Participatius, a partir dels quals la Paeria destina un milió d’euros perquè la ciutadania pugui suggerir a què destinar aquests diners, la nostra entitat hi ha participat presentant quatre suggeriments o projectes els quals creiem que poden millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes, dignificar encara més el nostre barri i, a més a més, millorar la visió que la ciutat de Lleida té sobre el barri Turó de Gardeny.

Els suggeriments o projectes pels que hem apostat són la creació d’una escola pública de música i arts escèniques ubicada al nostre barri perquè els nostres infants puguin tenir més facilitat per poder accedir a aquest tipus d’estudis; la construcció, condicionament i millora d’una zona esportiva al costat de la Ludoteca de Gardeny amb una pista de futbol sala, bàsquet i altres instal·lacions, així com l’enjardinament de tota la zona; Construcció d’un parc de gossos a la zona del Turó de Gardeny; i el condicionament d’un accés de vianants pel Castell dels Templers del Turó de Gardeny, amb il·luminació, papereres i demés mobiliari urbà que permeti l’accés de la ciutadania lleidatana a aquest monument situat al nostre barri.

L’Associació Veïnal és conscient de què el nostre barri té moltes mancances i que hem de continuar lluitant i reivindicant tot allò que necessitem, però no ho podem fer sols, necessitem del teu ajut. Associa’t i participa amb nosaltres.

Durant la primera setmana de setembre s’obrirà el termini perquè tots els veïns de Lleida, empadronats en la nostra ciutat i més grans de 16 anys, votin els projectes. Els projectes que més vots tinguin seran els que aprovarà el consistori municipal. Com a mínim s’aprovarà un projecte per zona territorial, la qual cosa no és garantia de res ja que la zona territorial a la qual pertany el nostre barri és molt gran i implica a més d’un barri de la ciutat de Lleida.

Si voleu més informació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Associeu-vos! Quants més siguem, més podrem fer pel nostre barri.

 

La Junta