Pista esportiva en recuperació

Comparteix

Segons fonts de la Paeria, l’ajuntament està rehabilitant la pista esportiva, a001ctualment en desús, que va ser creada durant les obres del col·legi Magí Morera.

Aquest equipament és al costat de la “Corda de Gardeny” (Carrer nou que voreja el turó pel costat de la Ludoteca). Aquest espai havia sigut vícitma d’actes vandàlics i robatoris durant un temps i actualment mostrava signes d’abandonament i despreocupació.

La rehabilitació d’aquesta pista i de l’espai contigu és una reclamació de l’associació feta  a l’ajuntament, en relació als punts importants i prioritaris de millora del barri, ja que es considera un punt fonamental per evitar que el veïnat hagi de “marxar” per fer les seves activitats.

La “Pista de la Corda de Gardeny”, tal com l’ha batejat el veïnat i els usuaris, estarà a disposició de les entitats per realitzar-hi activitats. A l’associació volem que aquesta pista tingui vida i utilitat, i per això estem treballant en activitats tant per festejar la inaguració com perquè estigui activa i la puguem conservar. Si esteu interessats, apropeu-vos a la seu en els dies que està obert i prendrem nota, o bé envieu-nos un email amb les vostres propostes a : turodegardeny@gmail.com o bé al facebook.