@Equip_Gardeny “Ho teníem a la mà, perdre així fa mal”

Comparteix

L’equip del Bar Ordre del Templer i barri del Turó de Gardeny, ahir ens va regalar un partit inoblidable!!.

El resultat de la primera part ho resumeix tot, un 0 a 2 contra el Websilon, cal reconèixer que és el millor inici de partit de la temporada, i si senyors…això deixa un regust a victòria que és massa!!!.. El pichichi de l’equip Francisco Gómez Iniesta va aparcar la seva nau espacial al costat del Sèquia Major del Camp de Gardeny, per regalar-nos dos golassos i una primera part de luxúria!!!.

La segona part, l’equip va estar memorable i va perdonar en multitud d’ocasions i una vegada mes el futbol va ser injust amb nosaltres, el marcador màgicament va girar a un 3 a 2 a favor de l’equip local .

El míster de l’equip Templer del barri del Turó de Gardeny, Vigatà, encaixa la derrota amb optimisme i l’afició aplaudeix un equip que il·lusiona i progressa.

En la roda de premsa l’entrenador ho resumia molt bé, “no ens vam merèixer perdre” “la situació d’anar per davant ens va aclaparar…per falta de costum