Els veïns de Gardeny amenacen de mobilitzar-se contra la discoteca

Comparteix

diari Segre

 Afirmen que ja han fet proves de so sense ensenyar-los el projecte de reobertura de Les Carpes de Lleida

Els veïns de Turó de Gardeny van expressar ahir el seu malestar pel fet que la nova concessionària de la discoteca de Gardeny tingui previst obrir aquest estiu per a festes puntuals (vegeu SEGRE d’ahir) sense haver-s’hi reunit abans. Per aquesta raó, el president de l’entitat, Adolfo Roque, va afirmar que “ens mobilitzarem i farem una manifestació el dia que vulguin obrir si no hi ha diàleg abans”.

Va explicar que dimecres van fer proves de so a les 20.30 hores. “Ni tan sols ens han avisat, hem demanat reunions però fins ara ens han donat llargues”, va lamentar Roque, que va afegir, al seu torn, que la reobertura no s’ajustarà a les condicions pactades ni a les al·legacions presentades pels veïns que van ser aprovades i incloses al plec de condicions. “No han tingut temps d’implantar les mesures d’aïllament de soroll que vam pactar”, va dir.

“La falta d’actitud dialogant fins ara ens indica que la nova discoteca serà més del mateix i no ho permetrem”, va assegurar Roque, que va explicar que consideren que el descans dels veïns ha de ser prioritari “a la gresca”, per la qual cosa no descarten tallar carrers com a mesura de protesta. Va afirmar que els sorprèn aquest actitud, ja que fins ara els responsables de la concessionària s’havien mostrat disposats a parlar amb els veïns, una cosa que de moment no s’ha produït.

“Hi ha moltes paraules però cap fet, se’ns accepten les al·legacions però a l’hora de la veritat en fan cas omís”, va lamentar Roque, que va reclamar conèixer el projecte de reobertura.