Comunicat premsa

Comparteix

Aquest diumenge, els associats de l’Associació Veïnal Turó de Gardeny han elegit la nova Junta que els representarà durant els propers cinc anys. Després de cinc anys de treballar pels veïns i veïnes del barri Turó de Gardeny havia arribat l’hora de elegir una nova Junta.

En l’Assemblea celebrada aquest diumenge es van presentar el comptes anuals de l’associació i el pressupostos pels curs fiscals de l’any 2017. Per altra banda, també és va aprovar per unanimitat la memòria anual de l’associació i es van fer propostes d’activitats accions a dur a terme durant l’any 2017.

Així mateix, es va acordar crear dos nous càrrecs en la Junta directiva, el de sot-secretari i el de community maneger els quals tindran la funció de substituir i, en el seu cas, recolzar la secretària de l’associació la primera, i promoure i difondre l’associació aprofitant les noves tecnologies la segona.

Per últim, es acordar aprovar per unanimitat la candidatura presentada en el si de l’Assemblea, que constituïda la Junta d’aquesta manera:

President: Adolfo Roque del Pozo

Vicepresident: David Baró

Tresorer: Josep Vigatà

Secretari: Maria del Mar Cabré

Sot-secretri: Ramón Roy

Coordinador: Ramon Roy

Vocalia de la Dona: Emília Cuenca

Vocalia zona Onze de Setembre: Salvador Mimbrera

Vocalia zona Ferran el Catòlic: José Nieto

Vocalia zona Cardenal Cisneros: Manolo

Vocalia d’associats: Miquel Blanca

Vocalia d’actes culturals i festes: Rafa López

Vocalia de representació institucional: Caietà

Community manager

Junta Associació Veïnal Turó de Gardeny

Lleida, 19 de març de 2017