CiU planteja ampliar les mesures de seguretat a la rotonda del Camí de Mariola

Comparteix

Enllaç noticia web de Toni Postius

Notia al diari Segre del dia 30 d’agost 2015

 

El Grup Municipal de CiU ha traslladat a l’Ajuntament de Lleida la necessitat d’ampliar les mesures de seguretat a la zona de la rotonda que uneix el Camí de la Mariola amb els Carrers Cardenal Cisneros i Onze de Setembre.La regidora convergent Cristina Simó explica que els veïns del Turó de Gardeny han denunciat que es duen a terme carreres il·legals de cotxes i motos en aquest punt. “Atesa la inseguretat que ens han mostrat els veïns i veïnes afectats hem preguntat a la Regidoria de Seguretat ciutadana quines mesures té previst emprendre en aquest sentit”, concreta Simó.

Així mateix, ha preguntat si té previst augmentar la vigilància al barri amb més dotacions que patrullin per la nit per controlar les carreres il·legals a les quals es refereixen els veïns i veïnes del Turó de Gardeny.

Simó també ha demanat si es preveu col·locar bandes rugoses als carrers esmentats, així com a l’entrada de la rotonda, i en d’altres punts que poden esdevenir conflictius per evitar que els cotxes circulin a una velocitat inadequada per aquesta zona.