Art i Ciutat en el Turó de Gardeny

Comparteix

Aquest diumenge, el nostre barri ha tingut el plaer d’haver estat protagonista d’un episodi més de la difusió de la nostra història i de la nostra cultura. Art i Cultura ha triat el nostre monument emblemàtic, el castell de Gardeny, com a punt de visita i de difusió d’una part de la història i cultura de Lleida i Catalunya.

Un nombrós grup de veïns i veïnes del nostre barri i de Lleida en general han pogut descobrir part dels secrets guardats entre els murs d’una de les comandes templeres més importants de l’antiga Corona d’Aragó. El Castell templer del Turó de Gardeny guarda molts secrets que encara estan per descobrir. Però els que ja són part de tots nosaltres val la pena veure’ls in situ. La Torre de l’homenatge és espectacular i l’església és única.

Des de l’Associació de Veïns Turó de Gardeny us animem a què visiteu aquest monument i el feu vostre. És inigualable. I el conèixer la seva història és conèixer el nostre passat. Estem convençuts que us encantarà!

Si voleu més informació, Lleida Turisme en ofereix aquest enllaç, , o bé,poseu-vos en contacte amb la vostra associació AAVV Turó de Gardeny.