A trenc d’alba

Comparteix

Aquest diumenge, unes trentena de  persones hem pogut gaudir del nostre entorn més natural. A trenc d’alba, una vegada el sol ixent, des del Turó de de la Seu Vella, hem recorregut durant 15 km, un dels entorns vius i naturals que encara té la nostra ciutat. El propòsit era conèixer i gaudir de l’entorn entre els dos Turons més emblemàtics de Lleida, sense deixar passar la possibilitat de vorejar part de l’Horta de Lleida fent peu a la partida de les Torres de Sanui.

Organitzat per Lleida Camina, i amb la participació d’Amics de la Seu Vella, Ateneu Popular, AAVV Balàfia, Dona Balàfia, AAVV Turó de Gardeny, i amb la col·laboració del Consorci de la Seu Vella i l’Ajuntament de Lleida, hem pogut gaudir d’un entorn tan proper i a la vegada, desconegut, en part, per molta gent. I, com a associació, hem aprofitat per atraure l’interès dels assistents pel nostre Turó de Gardeny i pel seu Castell Templer. Creiem que ara és el moment de donar a conèixer el patrimoni que ens envolta, és el moment de restaurar-lo, condicionar-lo i consolidar-lo.

L’AAVV Turó de Gardeny, en breu, iniciarà una campanya de sensibilització perquè tots els lleidatans es facin seu el Turó i entre tots encoratgem a qui pertoca, a iniciar la restauració del nostre Castell templer de Gardeny i el seu entorn.
Per últim, voldrien fer un agraïment cordial a Lleida Camina,  a Visa Fruits, per les seves pomes , a totes les entitats participants en aquest acte i als col·laboradors que ho van ver possible i en especial als assistents i gent que ens han recolzat en tot momen.