Activitats 2018

Comparteix

 

A continuació teniu tota la informació  i oferta de les activitats del curs 2018-2019. Esperem que siguin del vostre gust. Sempre podeu enviar suggeriments de noves activitats.

 

1.Oferta i descripció d’activitats

2. Calendari d’activitats

3. Pagament

4. Grups de comunitats

5. Formulari d’inscripció activitats

 

Oferta i descripció d’activitats

Tai-Xi: encara que va sorgir com una disciplina de combat no sempre s’utilitza com a tal i es tracta de manejar la teva pròpia energia. D’origen xinès,  es considera un art marcial i esport de combat. … La veritat és que el Tai Xi s’utilitza per millorar la qualitat de vida, física, mental, i espiritual.

Pilates: milloren l’equilibri, la postura i l’estabilitat i també allunyen els dolors d’esquena. Aquests exercicis ajuden a mobilitzar músculs que habitualment no utilitzem… Els exercicis de Pilates formen part d’un mètode integral que ajuda a moure els músculs més profunds del cos, i així aconseguir una bona postura.

Futbol: és un dels esports més practicats i seguits al món sencer. Nens, nenes, adolescents, adults i avis es llancen al camp per, segons les possibilitats de cadascun, passar una estona de màxima concentració i, sobretot diversió.

Zumba: es tracta d’una fusió de ritmes aeròbics o coreografies senzilles amb diferents gèneres, inspirats en la música llatina i amb una mescla de música internacional.
A més de diversió aquest esport serveix i molt per cremar calories al mateix temps que per guanyar en salut.

Rua: activitat familiar per dissenyar la teva disfressa amb l’ordinador, talla-la  pinta-la perquè sigui la més original amb material reutilitzable i contribueix a fer les nostres festes més sostenibles.

Ball de saló: aconsegueix una millor condició física, enfortint nombrosos músculs, especialment els localitzats en les cames, braços i malucs. Amb aquesta pràctica també s’eviten els dolors d’esquena, incrementa la resistència i la flexibilitat gràcies als moviments del ball que necessiten que els músculs s’estirin, i com a conseqüència, es redueixen els dolors en les articulacions.
inici


Calendari d’activitats

dll dm dx dj dv ds – dm
TAIXI PILATES PASSEIG (F)FUTBOL

(Z)ZUMBA

 BALL RUA
Inic

Final

20:00h.

21:00h.

20:00h.

21:00h.

20:00h

21:00h

(F) 20h a 22h.

(Z)20h a 21h.

 20:00h

21:00h

16:00h.

20:00h.

       *!

dates

 

del dilluns 1 d’octubre 2018

al diumenge 14 de juliol 2019

de 15 de octubre 2018

al 28 de febrer 2019

lloc

    Pabelló

INS Castell del Templers

monitor Anna  Alicia (F) David

(Z)

Georgina

 

matri-

cula

10€ 10€ (F) 10€

(Z) 10€

 10€ 6€
Si t’apuntes a vàries activitats pagaràs una única matrícula.
preu 10€

/mes

10€/mes gratuït associats (F)gratuït associats

(Z)10€/mes

 10€/mes gratuït associat

 

 

*! anunciarem canvis properament

Per desenvolupar activitat necessitem un grup de 10 inscrits com a mínim.

inici

 

Pagament

Recordem que el preu de la matrícula per a totes les activitats és de 10  euros, excepte l’activitat del Carnestoltes.
Podeu formalitzar aquesta matrícula del  24 al 28 de setembre de 20:00h a 21:00h en la Seu de l’Associació a l’INS Castell de Gardeny. Si t’apuntes a vàries activitats pagaràs una única matrícula.

Recorda que s’ha d’estar a corrent de pagament de la quota d’associat per gaudir de qualsevol activitat.

inici

 

Grups de comunitats-QR

Com a novetat d’aquest any creem una sèrie de grups per whatsapp (supervisats i administrats per varis admins de la junta) per fer activitats sense monitoratge i totalment gratuïtes -no cal ser soci- et deixem l’enllaç perquè gaudeixis dels grups. Exemple de grups que funcionen en l’actualitat:

Pokémon Go: vine a caçar pokémons amb el teu mobil i els teus veïns i veïnes. Ets groc blau o vermell?, et passo el meu numero d’entrendor?. “Conec un lloc únic al nostre barri!!!…”

Animals de companyia: comparteix, passeja, gaudeix de l’entorn del nostre barri, fes-ho amb les teves veïnes i veïns

Jocs de taula: et fa un Carcassonne? Magic? Monopoly? Parxis?, o potser uns escacs?.Tinc un joc impresionant però no trovo jugadors/es…. apunta’t i ens organitzem!!!

Passeig: encara que no ho creguis, un passeig de 40 minuts pot afavorir la teva salut cardiovascular i millorar funcions tan bàsiques com l’atenció, la memòria i el processament de la informació. Un grup de veïns i veïenes ens organitzen per fer-ho!.

Runner: Gaudeix dels entrenaments de running i posa’t en forma al teu ritme. … fes-ho amb els teus veïns i veïnes, amb música, en silenci, com tú vulguis….però gaudeix!!!

Aquí trobaràs més info i petita explicació de com accedir al grup que t’interessi. És molt facil

Estem oberts a oferir nous grups per compartir interesos amb el veïnatge. Si tens alguna proposta no ho dubtis, fica’t en contacte.

inici

 

Formularia d’inscripció d’activitats
  Taixi
  Pilates
  Zumba
  Futbol
  Ball de saló
  Carnestoltes
  Caminada
  Sevillanas

  inici
  Des de aquí podràs uneix-te al grup de WhatsApp de les activitats que des de l'associació Turó de Gardeny portem a terme.
  Com podem ajudar-te?