Avancem en la millora del nostre barri

Comparteix

Darrerament, el servei de manteniment de l’Ajuntament de Lleida està procediment al manteniment i/o substitució de fanals del carrer Ferran el Catòlic del nostre barri. Les millores consisteixen en la substitució i/o reparació d’aquells fanals que revestien seriosos desperfectes i en la neteja i pintatge d’aquells en estat més òptim.

Aquestes mesures són la resposta a la petició que la nostra Associació va presentar a l’Ajuntament de Lleida, conjuntament a altres propostes de millora del carrer (asfaltatge carrer, reestructuració cruïlla amb carrer Joc de la Bola…), ara fa un tres mesos. Tot i que en breu es preveu que es procedeixi a la reurbanització de tot aquest espai en el si de la consolidació i connexió del darrer tram del Passeig Onze de setembre, el fet és que el nostre barri no podia permetre tenir un sistema d’enllumenat públic tan defectuós, el qual no havia rebut pràcticament cap atenció des de feia més de 35 anys.

Per tant, agraïm a l’Ajuntament de Lleida les actuacions que està duent a terme al nostre barri, i en concret el carrer Ferran el Catòlic, i li animem a continuar apostant per un Turó de Gardeny net, endreçat i acollidor per a tots i totes