Turó de Gardeny denuncia una trentena de deficiències en el seu barri

Comparteix

La premsa local es fa ressó del dossier

Publicat al “diari Segre

L’associació de veïns del Turó de Gardeny ha redactat un dossier en el qual recull una trentena de deficiències detectades al barri. Han començat a presentar-lo a tots els partits amb representació a la Paeria. Al document, demanen millores en una desena d’espais, entre els quals destaca la petició d’adequar un solar com a pàrquing al carrer Albert Porqueres i reparar algunes rajoles de la vorera.

Una altra reivindicació és la d’augmentar la neteja als carrers, especialment en alguns trams d’Onze de Setembre, on solen concentrar-se escombraries al costat dels contenidors. Així mateix, denuncien que diversos solars s’han convertit en “abocadors il·legals”, per la qual cosa reclamen impulsar una campanya per conscienciar els veïns sobre la necessitat de recollir els excrements de gos.

En aquesta línia, demanen més presència policial en algunes zones per evitar robatoris i vandalisme, objectiu per al qual també suggereixen instal·lar algunes càmeres de vigilància. Reclamen també la construcció d’un parc infantil al solar contigu a la ludoteca del barri. “La Paeria es va comprometre a construir el parc i ara per ara només hi han col·locat quatre bancs”, va explicar Adolfo Roque, president de l’associació de veïns.

Altres peticions passen per adequar espais per passejar els gossos, instal·lar contenidors soterrats, col·locar bancs i una font a la pista esportiva de la part inferior del Turó de Gardeny, ampliar la vorera del carrer Cardenal Cisneros i construir una rotonda a la cruïlla entre aquest carrer i la pujada al Turó de Gardeny. D’altra banda, també demanen que la nova concessionària de la discoteca respecti el descans dels veïns i compleixi la normatitva municipal.