#ReunióUrgent amb Alcalde @angelrosdomingo

Comparteix

Darrerament sou molts els veïns i veïnes que ens haveu preguntat què està passant amb el parc d’esbarjo que l’Ajuntament de Lleida prometé que construiria en el nostre barri. Es per això que volem informar-vos de com està el tema.

Des de l’inici de la nostra Associació, com recordareu, una de les primeres demandes que vam transmetre a l’Ajuntament va ser la de la necessitat d’instal·lar un parc d’esbarjo per nens i nenes i no tan nens ja que en tot el barri no hi havia (i continua sense haver) un parc perquè els nostres fills i la nostra gent més gran puguin tenir un lloc a prop de casa on poder passar una estona agradable sense haver d’agafar el cotxe o caminar grans distàncies. Penseu que en el barri Turó de Gardeny no existeix ni un sol parc tot i hi residir més de 3.000 persones.

Davant d’aquesta situació vam transmetre a l’Ajuntament la nostra inquietud, però malauradament en cap moment se’ns va respondre. Després de mesos de cartes, comunicats, etc, vam poder concertar una entrevista amb el senyor alcalde en la qual, el senyor Ros, es va mostrar molt receptiu i amb ganes de escoltar les nostres inquietuds i amb bona predisposició a fer el que pogués per la gent del nostre barri.

Malauradament, després de dos anys, el nostre barri continuava sense parc, i la Junta de l’Associació decidí, per majoria absoluta, presentar una moció al Ple del mes de setembre de 2015 requerint la construcció del parc. La Moció va ser aprovada, però el parc a dia d’avui encara no s’ha realitzat.

Posteriorment, l’Associació es va tornar a posar en contacte amb tots els grups polítics de la Paeria i després de comunicar-nos amb el senyor alcalde vam poder constatar un veritable compromís per part de l’Ajuntament de Lleida de realitzat les obres en un temps prudencial.

Actualment, el parc està pressupostat i licitat, però els terminis de realització ballen depenent del moment. Primer se’ns va assegurar que estaria finalitzat abans de Setmana Santa, més tard, ens van assegurar que abans de l’estiu. De moment no hi ha res fet ni indicis de que es farà.

És per això que la Junta de l’Associació ha demanat tornar a reunir-se amb el senyor Angel Ros. Avui dia no és concebible que en una ciutat moderna, com és Lleida, hi hagi ciutadans que s’hagin de desplaçar lluny per poder gaudir d’un mer i simple parc. Aquesta situació és intolerable i de difícil assimilació. Es dóna la paradoxa que el barri Turó de Gardeny gaudeix d’un entorn ple de terrenys, municipals i privats, on es podria ubicar qualsevol parc o qualsevol altre tipus d’instal·lació per gaudir de la natura, del descans i d’esbarjo pels veïns i per tota la ciutadania.

Doncs bé, finalment, la reunió ha estat concertada pel proper dia 22 de juny de 2017. Us mantindrem informats.