Reunió amb Sindic de Greuges de Lleida

Comparteix

Avui dia 4 de maig de 2016, l’Associació Veïnal Turó de Gardeny s’ha reunit amb la sindicatura de Greuges de l’Ajuntament de Lleida. Durant la reunió els representants de l’Associació Veïnal han exposat a la sindicatura diferents qüestions relacionades amb les millores que el barri Turó de Gardeny ha experimentat en els darrers tres anys, concretament a partir de la constitució de l’entitat veïnal.

L’Associació, per altra banda, comunicà a la sindicatura que els veïns del barri Turó de Gardeny no se sentien correctament atesos per part de la corporació municipal, ja que durant aquests darrers tres anys havien intentat reunir-se amb diferents regidories municipals de Lleida per tractar temes relacionats amb el barri, però que no havien rebut cap resposta sobre el tema.

Que una de les situacions més lamentables era la necessària construcció d’un parc per grans, adolescents i adults, ja que s’havia reclamat a la Paeria per escrit, per via telefònica i, inclús, mitjançant moció presentada al ple de l’Ajuntament al setembre de l’any passat; i que, a hores d’ara, el veïnat encara estava esperant resposta.

Finalment, l’Associació veïnal, demanà la intercessió de la sindicatura per tal de què els veïns del Barri Turó de Gardeny rebessin el mateix tracte que qualsevol altre ciutadà de Lleida. A tal efecte, la sindicatura manifestà que elevaria la queixa a la instància corresponent i que actuaria en funció de les seves competències.