Reunió amb la Federació d’Associacions Veïnals de Lleida i província

Comparteix

Aquest dimecres, l’associació veïnal Turó de Gardeny es va reunir amb la Federació d’Associacions Veïnals de Lleida i Província.

En la reunió es van tractar diferents temes que preocupen als veïns i veïnes del nostre barri. Concretament, l’associació veïnal va transmetre a la FAVLL la necessitat i urgència de la constitució oficial administrativa del barri Turó de Gardeny. La FAVLL va recollir i compartir gran part de les inquietuds de l’Associació Turó de Gardeny i explicà que com a entitat al servei de les Associacions Veïnals que formen part de la Federació el seu màxim interès era el potenciar l’associacionisme veïnal de la província de Lleida. Que feia molt poc de temps que la FAVLL gaudia d’una nova junta directiva i que estaven intentant organitzar-se per poder donar resposta, en el temps menys breu possible, a les necessitats de les associacions veïnals.L’Associació Veïnal, per la seva part, explicà als assistents el dur camí fet per l’associació fins arribar al moment actual . Els representants de l’associació respongueren que n’eren conscients de l’esforç que els veïns i veïnes del Turó de Gardeny estaven fent per mantenir el seu barri en les condicions en què es troba actualment, i van comentar que són coneixedors i seguidors dels diferents esdeveniments que marquen dia a dia la vida de l’Associació i del barri ja que utilitzen quotidianament el mitjans de difusió que l’Associació posa a disposició dels seus associats i de Lleida en general.

Per l’altra banda, la FAVLL comentà que en breu estaran constituïdes totes les comissions de treball, amb els seus membres, aprovades per la Junta i que convidaven a l’Associació Veïnal Turó de Gardeny a participar-hi. L’Associació Turó de Gardeny explicà que ja formaven part d’alguna de les comissions i que, en la mesura del possible, col·laborarien en tot allò que suposés una millora pel barri i per la ciutat de Lleida.

Al mateix temps, l’Associació Veïnal informà a la FAVLL de la necessitat que tenia el barri de la connexió inacabada del vial Onze de Setembre així com de la instal·lació d’una zona comercial. La FAVLL respongué que aquest temes es podran tractar en el si de la Comissió d’Urbanisme de la FAVLL, la qual té veu, però no vot, en la Comissió d’Urbanisme de la Paeria. Al mateix temps, la FAVLL, aprofitant aquest tema, informà que eren coneixedors de la mancança d’aquesta part de Lleida d’un espai específic de pràctica d’esport i que, en el seu moment, ja es va reclamar la construcció d’un poliesportiu que, per algun motiu del qual ara no en són sabedors, no va acabar construint-se.

Per acabar, ambdues entitats es van comprometre a col·laborar en la millora del barri així com en el enfortiment de la mateixa Federació com entitat de representació de les Associacions Veïnals de la Província de Lleida.