Reunió amb la Crida–CUP per tractar sobre la constitució de la comissió de disseny del nou mapa de barris de Lleida

Comparteix

Aquesta tarda, l’Associació Veïnal Turó de Gardeny s’ha reunit amb els regidors de la Crida-CUP senyors Francesc Gabarrell  i Pau Juvillà per intercanviar impressions sobre la creació de la futura Comissió de Treball a partir de la qual l’equip de govern de l’Ajuntament de Lleida, en col·laboració de la resta de regidors, les representacions polítics municipals, associacions i altres entitats, dissenyaran el futur mapa de barris de la ciutat de Lleida.

En la reunió es va exposar la necessitat que té la ciutat de Lleida de crear un mapa barrial que compleixi amb la realitat social actual ja que el mapa vigent fa molts anys que ha quedat desfasat. Per tant, davant el compris de l’alcaldia de crear urgentment aquesta comissió, l’Associació Veïnal ha cregut urgent reunir-se amb els diferents actors i futurs membres d’aquesta comissió per explica-les els motius i els beneficis que un nou mapa barrial pot suposar per tots els ciutadans de Lleida.

Els senyors regidors manifestaren la necessitat de crear aquest comissió com a eina d’enteniment i consens per permetre legitimar la nova distribució administrativa de la ciutat de Lleida. Per la seva part, l’Associació Veïnal manifestà la seva disponibilitat i compromís a treballar en la definició administrativa del barri Turó de Gardeny.

Finalment, els assistents es proposaren instar a l’equip de govern de l’Ajuntament de Lleida, ha crear, amb caràcter d’urgència, l’esmentada Comissió per tal de poder tenir definit el nou mapa, tal com es va comprometre l’alcaldia, abans de desembre.