Postius reivindica presència policial contínua al Turó de Gardeny per garantir la seguretat i el civisme

Comparteix

enllaç pàgina Toni Postius

El president del Grup Municipal de CiU dóna suport a la moció que presentaran els membres de l’Associació de Veïns i insta a una necessària actuació de neteja i condicionament dels parcs de la zona i del sotabosc de Gardeny

El president del Grup Municipal de CiU, Toni Postius, ha reclamat avui un increment de la presència policial continuada als carrers de la zona del Turó de Gardeny per garantir la seguretat dels veïns. És així que aposta per un canvi de model de policia preventiva i no reactiva per evitar l’incivisme i les accions delictives.

 

Postius ha visitat el barri acompanyat de veïns que li han traslladat la realitat del dia a dia del barri. En aquest sentit, denuncien carreres de vehicles a la rotonda del Camí de la Mariola i un augment dels robatoris en l’interior dels cotxes.

 

Atesa la inseguretat que ens han traslladat els veïns i veïnes reivindiquem recuperar la figura del policia de barri que estigui al costa de les persones, que atengui les necessitats concretes dels veïns i que permeti recuperar la confiança en els barris”, concreta Postius.

 

El president del Grup convergent veu més necessari que mai “emprendre una política municipal que permeti més fermesa davant els problemes de seguretat crònics a la ciutat i, sense dubte, tenir un policia local present al barri genera seguretat i confiança”, ha afirmat.

 

Toni Postius es manté ferm en demanar “tolerància zero” davant els actes incívics que es repeteixen en els darrers mesos “que alteren la normalitat en aquest barri de la ciutat, tal i com demanen els seus veïns”.

 

En aquest sentit, el Grup Municipal de CiU ja ha expressat el seu suport a la moció que preveuen presentar al ple els membres de l’Associació de Veïns Turó de Gardeny.

Per una altra part, la manca de neteja i condicionament de diferents punts, com el parc situat al costat de la ludoteca o en el sotabosc del Turó de Gardeny són altres de les reivindicacions del veïnat de la zona.

 

La discoteca Larida ha centrat també l’interès de la trobada i, en aquest sentit, Postius ha instat a aprofitar el nou Pla General Municipal 2015-2030 per consensuar una zona d’oci en el terme municipal de la ciutat que permeti l’esbarjo dels joves i el descans.

 

 

Lleida, 16 de setembre de 2015