Nou grup de treball animals de companyia

Comparteix

Avui, dia 9 de juliol,  l’Associació Veïnal Turó de Gardeny ha iniciat els tràmits per engegar un grup de treball amb el qual es pretén millorar la convivència entre el veïnat i les situacions crítiques provocades per diferents animals de companyia.

Es convocarà una reunió al setembre a la qual estaran convidats tots els interessats, propietaris d’animals de companyia, defensors i detractors. En aquesta reunió els interlocutors de l’Associació de veïns explicaran quin és el marc legal actual sobre convivència entre veïns i els animals de companyia i, a més a més, faran propostes i concrecions d’iniciatives de treball com la ubicació d’espais d’esbarjo pels animals en diferents punts del barri, així com es proposaran maneres de com es podrien involucrar els propietaris i veïns en general per fomentar les bones conductes i civisme entre uns i altres.

Al mateix temps, d’aquest grup de treball hi hauria de sortir un calendari d’activitats pels animals i els seus propietaris amb la intenció de congratular el veïnat amb la convivència de mascotes.

Si vols participar en el nou grup de treball et pots apuntar: 

[contact-form-7 404 "No encontrado"]