@incidència 23 de juny de 2016

Comparteix

RespostaEn resposta a la vostra comunicació, us informem que en data 1 de juliol de 2016, hem inspeccionat els punts de control de la zona esmentada i hem pres mesures correctores incloent l’aplicació de producte rodenticida al clavegueram i embornals de la via pública.
A més de les actuacions puntuals esdevingudes de les incidències detectades, durant tot l’any es fa un seguiment continuat de control i aplicació de rodenticides per tal de minimitzar les molèsties que causen els rosegadors a la via pública.
Tanmateix l’informem que si la infestació s’ha produït a la seva propietat privada pot utilitzar productes d’ús domèstic o contactar amb alguna empresa especialitzada en control de plagues que l’assessoraran dels tractaments en aquest tipus de infestacions.

Lloc: en el terreny adjacent de Ferran el Catòlic -mirar pla ubicació-

MAP

Descripció: els veïns ens alerten d’un elevat nombre de rosegadors de mida gran -rates i ratolins- i de la proliferació d’abocadors de materials diversos -plàstics, materials d’obra, desballestament de cotxes, mobiliari en desús, etc…-

Entenem que és important establir un procediment de vigilància periòdica encaminat a comprovar que tot està sota control i prevenir futures infestacions i proliferació d’abocadors com els que existeixen en l’actualitat. Considerem tot plegat inaceptable en termes de salud pública.

És necessari una neteja profunda d’aquestes zona, un desbrossament d’aquesta àrea i una prevenció i control de plagues l’altura i  categoria que es mereix la nostra ciutat i en concret el nostre barri.

Comunicat a l’Ajuntament.