#Inauguració de la primera fase del #Museu del Clima i la Ciència del #BarriTuróDeGardeny

Comparteix

Avui, finalment, els veïns i veïnes del barri Turó de Gardeny hem pogut gaudir d’una fita història: la inauguració de la primera Fase del Museu del Clima i de la Ciència de Lleida. El que semblava que no succeiria mai, o que encara tardaríem molt en veure-ho, finalment s’ha fet realitat. Una realitat a mitges, ja que no hem d’obviar que encara queda molt per fer.

A la inauguració ha assistit, entre d’altres, molta gent de la política, del món de la comunicació, de l’educació, i del món associatiu. Ha estat un acte molt agraït, en el qual el representants de l’Associació Veïnal Turó de Gardeny hem estat molt bé acollits, així com la resta d’assistents.

El Museu del Clima i de la Ciència és un gran projecte que sens dubte beneficiarà a tota Lleida i, en concret, tal i com ha manifestat en l’acte d’inauguració el senyor Alcalde Àngel Ros, al nostre barri Turó de Gardeny, així com al barri de la Mariola. Per això creiem que l’hem de fer nostre, dels lleidatans i de les lleidatanes, dels veïns i les veïnes, i per això hem d’apostar per la seva divulgació i pel seu manteniment. I, evidentment, per la seva conclusió final. No podem esperar deu anys més perquè es conclogui la segona fase i vint anys per la tercera.

Per últim, aprofitant l’acte, els representants de l’Associació van manifestar als membres de la corporació municipal la seva preocupació respecte a l’obertura del Passeig Onze de Setembre i pel nou parc de nens i no tan nens que s’havia de construir al barri i que encara no sabia realitzat; informant-nos, els senyors regidors assistents a l’acte, que abans de final d’any s’haurà conclòs la construcció del parc i s’haurà iniciat l’obertura del tram del Passeig Onze de Setembre que conclourà l’enllaç entre el barri Ciutat Jardí i Joc de la Bola amb el Barri Turó de Gardeny.

 

Junta de l’Associació Veïnal Turó de Gardeny

Lleida, 21 de juny de 2017