Hivern Templer

Comparteix

hivernEl Castell Templer ofereix visites guiades per aquest hivern

“La poderosa Comanda de Gardeny” i “Templer per un dia ” són les activitats proposades per Turisme de Lleida que ja s’han posat en marxa aquests dies festius.

 

Més informació

Turisme de Lleida ha organitzat per aquest hivern una sèrie d’activitats que es faran els diumenges de desembre i de gener per dinamitzar i donar a conèixer d’una forma diferent i participativa la història del Castell dels Templers. “La poderosa Comanda de Gardeny” i “Templer per un dia” són les propostes que també s’han ofert aquests dies festius i que s’obren tant als lleidatans com als visitants.

La Poderosa Comanda Templera de Gardeny s’ha fet aquest diumenge i es repetirà el dimarts, dia 8, així com el 20 de desembre i els dies 3, 17 i 31 de gener. Es tracta d’una visita històrica per les estances i els passadissos del castell, al fil de l’activitat monacal i econòmica dels poderosos templers de Gardeny.

Templer per un dia també és una visita dinamitzada i participativa que s’ha previst per a un públic més familiar. Es farà demà dilluns i els dies 13 i 27 de desembre i 10 i 24 de gener. L’activitat permet al visitant sentir-se com un templer del segle XIII i conèixer com s’organitzava la Comanda Templera de Gardeny i com era el dia a dia d’aquesta comunitat.

S’ha de recordar que les persones que visitin el Castell poden gaudir de l’exposició inaugurada a l’estiu, realitzada pels Amics de la Foto de Lleida. Són 65 imatges d’una vintena de fotògrafs que van captar diferents espais i detalls del conjunt monumental de Gardeny.

Per a més informació de les visites guiades: Turisme de Lleida (carrer Major 31 – tel.973-700319).