Equip_Temple@ Millorant…

Comparteix

Ahir l’equip de futbol 7 Bar Ordre del Temple-Barri Turó de Gardeny va jugar el segon partit del Torneig de Ciutat de Lleida. L’equip va mostrar orgull i amor propi, tot i perdre per 7 a 2. Vigatà, el tècnic de l’equip no menteix quan ahir en finalitzar el partit va declarar “el resultat no reflecteix el que va passar al camp.”

L’efectivitat més gran del rival –Bazinga Systems -van ser els primers minuts, que van condicionar el partit sobretot en la primera part que va acabar amb 5 a 1 en contra de l’equip Templer.

La segona part va ser més igualada, l’equip va mostrar molt temperament, ja que el resultat parcial va ser d’un 2 a 1 en contra. El tècnic veu futur a l’equip, “Estem millorant

Demà tornem a jugar a les 21.00 h contra Grup Nayox.

El tècnic espera treure un resultat positiu, agraeix el suport i espera poder brindar a l’afició una victòria aquest dimecres, per retornar el suport i l’alè a tots els seguidors de l‘Equip Temple del barri del Turó de Gardeny.