En defensa del barri i dels seus veïns i veïnes

Comparteix

Carta enviada a l’associació veïns Mariola:

Des de fa un temps, veïns i veïnes del Turó de Gardeny i de la Mariola m’han comunicat que des de la pàgina de la Comunitat de Facebook de la seva associació, molt sovint es publiquen comentaris insultants i calumnies, així com a afirmacions fora de to i, sens dubte, allunyades de la realitat, contra el veïnat resident en el nostre barri i contra l’Associació Veïnal Turó de Gardeny, la qual tinc l’honor de presidir.

L’Associació Veïnal Turó de Gardeny, com vostè ja sap, es va constituir amb l’única intenció de crear barri, un barri on viure i on tothom tingués el seu espai. Aquesta premissa s’allunya de qualsevol fet o acció que pugui suposar un perjudici pels nostres veïns i veïnes i, per tant, es veiem obligats a fer-li sabedor dels lamentables i innecessaris fets que sens dubte perjudiquen el bon nom de qualsevol entitat que no posi remei a una situació com a aquesta. És per això que li demano que retiri dels diferents mitjans de difusió al seu abast, els quals són domini de la seva entitat, el més aviat possible, qualsevol comentari, insult o escrit del mateix caire i amb la mateixa finalitat, que vagi dirigit contra el nostre barri i contra la nostra Associació Veïnal. Al mateix temps, li demano que, en la mesura del possible, eviti que es torni a repetir, d’ara en davant, situacions tan desagradables com aquestes.

Aquesta situació no beneficia a ningú, el perjudici és latent i generalitzat i crea una imatge negativa i falsa del món veïnal.

L’Associació Veïnal Turó de Gardeny, fidel als seus principis ètics i socials, no permet que en els seus mitjans de difusió es critiqui o es menyspreï a ningú. Una associació veïnal ha de tenir un compromís integrador amb la societat i, aquesta àrdua fita no és possible si es permet aquests actes incívics i, molt menys, si es difonen en els mitjans de difusió de domini de les propis entitats veïnals.

face