El Patge Reial dels Reis Mags d’Orient visitarà un any més el barri de Turó de Gardeny per recollir les cartes de la mainada.

Comparteix

Segons han informat fonts de ses Majestats els Reis Mags de l’Orient a la Junta de l’associació, un cop més el Patge Reial farà un espai a la seva apretada agenda per visitar el nostre barri de Turó de Gardeny per recollir la il·lusió de la mainada del veïnat en forma de carta adreçada als Reis Mags.

Els membres de la Ludoteca Parc de Gardeny han rebut amb molta alegria aquesta notícia i han ofert el seu espai de jocs perquè el Patge pugui rebre les cartes amb totes les comoditats.

La Junta de l’Associació Veïnal Turó de Gardeny ha rebut amb tant entusiasme la confirmació de la visita que prepararà un esmorzar de coca i xocolata pel Patge, el seu seguici i tots els assistents.

Recordeu als vostres infants que facin bona lletra a l’escriure la carta als Reis Mags, tot i que darrerament també admeten cartes escrites amb les noves tecnologies. En aquest últim cas podeu portar-ne una còpia, no fos cas que els Reis tinguessin problemes informàtics…136097e96ea970878c91803a5394ab87

Us esperarem a totes i tots el proper

Dilluns, 05 de Gener de 2015

de 10:30 a 12:30h

a la Ludoteca Parc de Gardeny ( Av. Onze de Setembre nº76)