Llista de difusió de Whatsapp per a Socis

Comparteix

El passat 13 de febrer es va decidir tancar el “grup de Whatsapp de Socis”, amb l’objecte de complir amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

A partir d’avui començarem a difondre la mateixa informació que abans per la mateixa aplicació de Whatsapp, però, utilitzant un mètode anomenat “Llista de difusió”.

Les llistes de difusió de WhatsApp són una funció que ens permet enviar missatges als nostres socis de forma massiva. Aquest mètode és útil a l’hora d’enviar un mateix missatge a diverses persones sense la necessitat de copiar i pegar el missatge entre converses i sense crear un grup. Els missatges que s’enviïn a través del grup de difusió es mostren en els destinataris com a converses normals, per la qual cosa cap d’ells podrà conèixer a la resta dels usuaris als quals s’ha enviat el missatge.

Aconsellem a tots els usuaris, que agregueu el telèfon de l’Associació a la vostra agenda de contactes.

Per últim, recordem als usuaris de terminals Iphone, que és necessari tenir agregat l’Emissor dels missatges, en cas contrari no rebreu cap informació que enviem.

Telèfon de l’Associació: 644383582