Dia Gran del Barri Turó de Gardeny

Comparteix

Ahir, 3 de setembre va ser el dia gran del nostre barri. Durant tot el dia els veïns i veïnes van poder gaudir de la Festa Major del Turó de Gardeny.

Centenars de persones van participar dels actes celebrats al llarg del dia. A primera hora, i després de la lectura del Pregó de Festes, es va dur a terme el Primer Concurs de Truites del barri. Vuit concursants van lluitar per endur-se’n el primer premi; Una magnífica copa de campions. El concurs va estar molt disputat, i va ser Encarna López que amb la seva truita va delectar els paladars del jurat i dels assistents. A continuació més de vuitanta persones van participar en la Màster Class de Zumba que el grup zumbaire del barri va oferir als assistents. Per la tarda tingué lloc un concurs de cupcakes i de pastissos on 11 concursants es van disputar els tres primers llocs. I va ser Míriam López la guanyadora, Edgar Reche el subcampió i Aitana Roy la que se’m va dur el tercer trofeu. I Déu n’hi do quin nivell! Val a dir que tot estava deliciós.

A les 18.00 es va inaugurar el I Torneig de Futbol Sala Turó de Gardeny. Quatre equips es van disputar el Trofeu i, després d’una final espartana, l’equip guanyador va ser The Gardeny International. Seguidament va tenir lloc una Màster Class de Tai-Txi, a càrrec del grup de Tai-Txi de l’Associació veïnal Turó de Gardeny. I per completar la jornada esportiva de la Festa Major es va celebrar el lliurament de trofeus, medalles i obsequis als guanyadors i participants del I Torneig de Futbol Sala Turó de Gardeny.

Finalment, i com a conclusió de la Primera Festa Major els veïns i veïnes del barri vam poder gaudir d’una sardinada popular al Turó de gardeny, concretament a les dependències de la discoteca Summer Hill Nigth.

Per tot això, volem agrair la gran col·laboració del veïnat del barri, dels comerços i de les institucions públiques i privades que des d’un primer moment ens han recolzat per poder dur a terme la nostra primera Festa Major. Menció especial al Café de ’Ordre del Temple. Agrair també l’assistència de la Tinent Alcalde del nostre Ajuntament, senyora Sara Mestres, al Vice-president de la FAVLL senyor Francesc Rosselló, als senyors regidors Cristina Simó i Rosa Maria Salmeron del grup municipal CiU, senyor José María Córdoba de C’s i senyors Joan Vilella i Oscar Guardiola del grup municipal PP. I el nostre sincer agraïment a la senyora M. Rosa , directora de l’ESC Magí Morera i Galícia i al Sr. Antoni Olona director de l’INS Castell dels Teplers.

Fotos de la Festa Major