Contenidors soterrats pel nostre barri.

Comparteix

Demanda històrica de l’associació, tornem a la càrrega per aconseguir el nostre objectiu de barri digne i net. S’ha tornat a comunicar al regidor de barri, una solució definitiva al problema de les escombraries.


Aquest problema el provoquen persones incíviques, indigents, famílies amb problemes econòmics i socials que es dediquen a remoure aquests contenidors a la recerca d’objectes per obtenir un benefici econòmic, en conseqüència deixen allò que no reutilitzen fora d’aquests contenidors, provocant un impacte visual sever per la ciutadania que passeja o desplaça per la zona. Tot això a més, es fa bastant rellevant en tenir a pocs metres una ludoteca, una bressol, un institut, a més metres el parc científic… i moltes entrades de domicili properes.
És per aquest motiu que instem a la Paeria, una vegada més a estudiar poder instal·lar a la zona contenidors soterrats, per evitar l’esplai d’escombraries, d’aquesta manera, acabaríem d’una vegada per sempre amb aquest problema. Els ciutadans i veïns podríem gaudir d’un carrer més net i harmoniós. Evitaríem aquests fets i eliminaríem el perill de tenir brossa escampada a terra que provoca plagues d’animals, com poden ser rates, gossos –a les nits-, gats, etc.
A la vegada hem enviat un e-mail a les autoritats, perquè tinguin un control  més acurat per mantenir l’ordre de les escombraries per tal d’evitar imatges com les que publiquen a continuació.

Ats-iu8jevNfo9IkmCV37PwdCxmMp15zQ6TTdo6MoGkb 1 2