@Carnestoltes: “Recomanacions de salut”

Comparteix

Nits Q Lleida és una iniciativa conjunta de l’Ajuntament de Lleida amb la Plataforma NITS Q Lleida i amb el suport de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Lleida per promoure un oci nocturn segur, atractiu, saludable, creatiu i de qualitat en els espais d’oci i les festes populars a la nostra ciutat.

Per gaudir de La Rua de Carnestoltes et recomanem:

  • Viu la Rua del Carnestoltes plenament. Gaudeix de l’ambient, la festa, la diversió, la música, les disfresses i la gent. Valora si et cal l’alcohol o altres drogues per passar-ho bé.

  • Si prens begudes alcohòliques és important que mengis abans. Consumeix de manera espaiada i observa els teus límits. Intercala alcohol amb aigua i refrescos per hidratar-te.

  • Si has de conduir, no beguis. És important poder controlar la carrossa i la gent que hi va al damunt, així com als participants i la ciutadania que gaudeix de la Rua.

  • Tingues cura dels menors. Recorda que està totalment prohibit donar alcohol als menors d’edat. Els adults som models per als infants i joves.

  • Fes de la Rua un acte de civisme i de responsabilitat. Sigues curós amb el mobiliari urbà i, sobretot, respecta la resta de la ciutadania.

  • Recorda que el consum de drogues a la via pública comporta sancions econòmiques importants.

  • Promou una Rua lliure d’actituds sexistes. Respecta les decisions de cada persona i denúncia qualsevol manifestació ofensiva vers altres identitats i/o expressions de gènere.

  • Per qualsevol situació d’emergència, contacta amb el personal sanitari i de seguretat present durant la RUA o truca al 112.

 

Per a més informació:

http://benestarsocial.paeria.cat

www.facebook.com/nitsqlleida

www.instagram.com/nitsqlleida

Telèfons d’interès:

Loteutaxi – 973 22 33 00

Emergències Mèdiques – 112

Guardia Urbana – 092/973 700 600

Mossos d’Esquadra – 112/973 700 050

Creu Roja – 973 27 99 00

L’Equip de voluntaris Nits Q estarà present a la zona d’oci durant la nit de Carnestoltes per facilitar informació a totes les persones que ho demanin.