Barri Turo de Gardeny ha celebrat un any més la Castanyada

Comparteix

Aquest diumenge 4 de novembre de 2018, el nostre barri Turo de Gardeny ha celebrat un any més la Castanyada. Ha estat un dia molt especial pels petits i pels més grans. Veïns i veïnes de totes les edats del nostre barri i altres llocs de la ciutat de Lleida han gaudit de castanyes, moniatos, xocolata, moscatell, i els més petits han disfrutat de les diferents activitats que per aquest dia tan assenyalat ha organitzat la nostra Associació Veïnal: inflables, pintacares, concurs de dibuix, joc de bitlles. I també s’ha sortejat ‘un magnífic pernil i dos entrades per a un spa.
Hem de destacar la afluència considerable de veïns i veïnes d’altres barris i d’altres localitats de la província.
La Castanyada del barri Turó de Gardeny s’està consolidant com a un referent en les activitats lúdiques i culturals de Lleida.
Finalment, volem agreir a tots els assistents, petits, grans i més grans, el recolzament a la nostra/vostra associació, al nostre/vostre barri, a participar en les nostres/vostres tradicions. I volem agrair el recolzament desinteressat envers el nostre veïnat per part dels regidors del nostre ajuntament que han compartit aquest esdeveniment amb nosaltres i, en especial, hem d’agrair l’esforç i treball dels associats i associades i col.laboradors i col.laboradores que han fet possible aquest dia.

Junta A/V Turó de Gardeny

Fotos activitats : fotos