#CaRnEsToLtEs_2o1∞

Comparteix
Després de l’èxit sense precedents de la rua de l’any passat #ElMardeGardeny, amb una participació d’un centenar de persones hem decidit tornar a fer una carrossa i fer les disfresses perquè grans i petits del barri del Turó de Gardeny puguin desfilar i  participar al carnestoltes de la nostra ciutat amb  la carrossa del nostre barri.

A partir del dissabte 14 d’octubre  i fins al dissabte 13 de gener de 2017 s’obre el període d’inscripció per apuntar-se a la Rua de Carnestoltes del Barri Turó de Gardeny.La inscripció es realitzarà in situ a les instal·lacions del C.P. Magí Morera. -pista poliesportiva del col·legi-

MÉS INFORMACIÓ EL DIA 14 D’OCTUBRE AL C.P. MAGÍ MORERA A LES 18:30 hores.

El preu per participar en la comparsa i taller per confeccionar la disfressa és de 6 euros per participant i és obligatori estar associat.

En apuntar-te adquireixes un compromís setmanal – els dissabtes fins a febrer del 2017 de 18.30 hores a 20.30 hores– ja que hauràs de confeccionar la teva disfressa, sempre amb l’ajuda dels organitzadors i amb tots els materials necessaris al teu abast, a més a més podràs ajudar a la confecció/disseny de la carrossa. Evidentment excusarem la teva absència si no pots  vindre algun dissabte 😉

El lloc on durem a terme la gesta, serà a les instal·lacions de l’institut Castell de Gardeny.

Hi pot participar nens i nenes acompanyats dels pares  o un responsable major d’edat, l’única condició que et fiquem és estar associat.

Per desenvolupar l’activitat és necessari portar un estoig amb boli i tisores.

Engany el carnestoltes i rua de la ciutat de Lleida és el dissabte dia 10 de febrer.

Si no estàs associat. pots fer-ho fàcilmente des d’aquí 

Per dur a terme aquesta iniciativa és necessari sumar esforços i és per això  sol·licitem la vostra col·laboració.

T’esperem!!!

 

Des de aquí podràs uneix-te al grup de WhatsApp de les activitats que des de l'associació Turó de Gardeny portem a terme.
Com podem ajudar-te?