1er CONCURS DE MANUALITATS, PINTAR I DIBUIX LLIURE; COVID-19 PER A NEN / ES DE 2 – 15 anys

Comparteix

 

1er CONCURS DE MANUALITATS, PINTAR I DIBUIX LLIURE; COVID-19 PER A NEN / ES DE 2 – 15 anys

Des de l’Associació Veïnal Turó de Gardeny, us volem emplaçar en aquest primer concurs peculiar i dirigit als més joves de la casa.

Tots els participants tindran un obsequi i tots i totes seran els guanyadors.Obriu diferents activitats, dibuix, pintar i manualitats.

BASES

El termini de lliurament de l’activitat serà de l’2020.11.01 a l’2020/11/15.

A l’activitat que triï el participant 1 o més d’1 i hauran de ser lliurades en a el termini indicat, només s’obsequiarà un sol regal per porticipante. Els  participants hauran de fer una foto  o  diverses  clicar a  (enviar activitat),  i DADA MOLT IMPORTANT: posar nom i cognoms i telèfon de contacte per a fer entrega d’el premi, en l` assumpte del email ficar la categoria exemple: dibuix, treball manual, etc.

( Consells abans de començar)

Material necessari per a fer aquestes manualitats:

Gasses de cotó (xinos o drogueries), rodet de paper de W.C.(de casa), rotlles de paper de WC blancs (casa), goma eva negra o cartolina negra (xinos), ulls de diferentes mides (xinos), neteja pipes de color negre o molt fosc (xinos), paper per a imprimir les plantilles (per a les macaretes millor si és mes gruixut), cordó elàstic per a les mascaretes (xinos), retoladors o llàpis de colors (casa), plat de cartró (xinos)

Per a les mòmies necessiteu el cartró del WC, les gases i els ulls.

Per al rotllo del paper higiènic amb carotes necessiteu el rotlle de paper WC, goma eva negra, cola de manualitats per a enganxar les plantilles i tisores . Retalleu les plantilles que més us agradin i enganxeu-les.

Per a fer l’aranya necessiteu 4 ò 5 neteja pipes de color negre millor, uns xup-xups i els ulls. Agafeu un neteja pipes i li doneu un tom al bastó mes o menys a la meitat de la llargada a la base del caramel. Ho feu amb els altres neteja pies i el final enganxeu els ullets.

El fantasma de xupa xups es fa embolicant el caramel amb un tovalló doble, així no és transparentarà el color del paper del caramel. Lligueu el coll del caramel fent un llacet amb codó o fil i després amb retolador negre dibuixar la cara del fantasma.

Totes les mascaretes i dibuixos de pintar millor si ho imprimiu en un paper de més gramatge. Recordeu que les mascaretes porten un forat a cada lateral per a on passareu el cordó elàstic que ens servirà per a aguantar la mascareta al cap dels nens/es

Per la carabassa de plat, ha de ser de cartó i la podeu pintar amb retoladors o pintures acríliques.

Vigileu sempre de no deixar als petits sols utilitzant les tisores.

L’AV Turó de Gardeny sempre compromesa amb vosaltres i amb el nostre barri.

MOLT BONA CASTANYADA 2020!!!

Junta de l’AV Turó de Gardeny

Per descàrrega la imatge que voleu passeu les pàgines del PDF i com el botó del ratolí d’aret doneu guardar.

manualitatss

 

rollopapel castañada

 

ESCANNER

 

¿ QUE T'AGRADARIA QUE TINGUI EL TEU BARRI ?

veure resultats

Cargando ... Cargando ...