Opina i participa

Comparteix

En unes setmanes serà aprovat el nou Pla d’Ordenació Urbana de Lleida (POUM). Aquest Pla afecta directament el creixement i, per tant, el futur del nostre barri. Concretament, impedeix que durant 15 o 20 anys el nostre barri pugui créixer. Per altra banda, incorpora la possibilitat d’una remodelació de part del barri de La Mariola sense concretar l’ús del sòl afectat, la qual cosa també ens afecta com a barri.

Un barri al que se li barra el seu creixement és un barri mort, sense futur, condemnat a desaparèixer. Per això, et convidem a què ens donis la teva opinió i participis amb nosaltres.

Des de l’Associació de Veïns Turó de Gardeny demanem a l’ajuntament de Lleida i a les autoritats competents la modificació de l’esborrany del POUM per tal d’incorporar els següents manaments dels ciutadans del nostre barri i de la resta de Lleida.

  1. La qualificació de la zona d’influència del barri Turó de Gardeny com a Sòl Urbanitzable.

  2. L’obertura i connexió de l’últim tram del Passeig Onze de setembre.

  3. L’obertura del Vial de connexió entre el Passeig l’Onze de Setembre i l’Autovia A2.

  4. L’habilitació de sòl per l’establiment d’entitats comercials que donin servei a les necessitats del veïnat i de la ciutat de Lleida.

  5. La remodelació de part del barri de La Mariola, concretament de la zona on estan ubicats els blocs Ramiro Ledesma, es faci amb totes les garanties pels propietaris i inquilins, així com per la resta del veïnat del barri afectat així com dels barris veïns.

Som una peça clau en el desenvolupament de la ciutat.

Omplint el següent formulari podem conèixer la teva opinió i ens ajudes a desenvolupar el nostre barri. Recorda que el futur del barri és una cosa de tots i totes.

Ens juguem molt, opina i participa.    Des de aquí podràs uneix-te al grup de WhatsApp de les activitats que des de l'associació Turó de Gardeny portem a terme.
    Com podem ajudar-te?