Carta als reis mags d’orient

Comparteix

Estimats Reis Mags d’Orient,

Ja ha passat un any des de la darrera vegada que vam tenir l’honor de rebrer-vos al nostre barri. Com podreu comprovar demà, quan vingueu de nou al barri, els veïns i veïnes hem treballat de valent per tenir un barri digne, segur, net i bonic per tothom. Però encara ens queda molt a fer i, com ens hem portat força bé, us escrivim aquesta carta amb els desitjos dels veïns i veïnes per l’any 2017.

Senyors Reis Mags, us demanem que l’any 2017 sigui l’any en què l’Ajuntament de Lleida, definitiva ment netegi de brossa i immundícies la falda del Turó de Gardeny i el condicioni com un espai obert a tota la ciutadania.

Senyors Reis Mags, us demanem que l’any 2017 sigui l’any en què els nens i nenes del barri, la gent gran i no tan gran gaudeixin del seu primer parc, ja que, com vostès ja sabeu, el nostre barri és l’únic de Lleida que no té cap parc, tot i tenir un dels l’índex de jovent més alt de la ciutat.

Senyors Reis Mags, us demanem que l’any 2017 sigui l’any en què l’Ajuntament de Lleida asfalti el carrer Ferran el Catòlic, condicioni les seves voreres i canviï els seves fanals, ja què, com vau poder comprovar l’any passat, l’asfalt està malament, part de les voreres no existeixen i les faroles estan rovellades i no totes són del mateix model allejant la fisonomia urbana.

Senyors Reis Mags, us demanem que l’any 2017 sigui l’any en què l’ajuntament habiliti el pàrquing pels vehicles del veïnat , ja que, com vau comprovar l’any passat, el nostre barri té una greu mancança d’espai per aparcament.

Senyors Reis Mags, sabem que fareu tot el que estigui en les vostres mans per fer complir aquest desitjos, per això, i davant de tot, us demanem que l’any 2017 sigui un any d’alegria i felicitat per tots els nostres veïns i veïnes i per tota la ciutadania.

Amb els nostre millor desitjos,

Associació Veïnal Turó de Gardeny

Des de aquí podràs uneix-te al grup de WhatsApp de les activitats que des de l'associació Turó de Gardeny portem a terme.
Com podem ajudar-te?