Bases concurs de pastissos/cupcakes

Bases del Segon concurs infantil de cuina: “Cupcakes/Pastissos del Barri Turó de Gardeny”

1. Pot participar tots els nens i nenes que ho desitgi.

2. Els participants hauran de ser menors de 14.

3. Es podrà presentar un mínim de dos cupcakes o un pastis (fred o calent) per participant.

4. Caldrà portar els cupcakes o pastis ja preparats i presentar-los el dia 2 de setembre entre les 10h i les 11h, al parc de Gardeny.

5. Cada participant haurà d’afegir qualsevol tipus d’ingredient que cregui oportú. Es valorarà l’originalitat el sabor i la presentació dels cupcakes o pastis. Aquests ítems seran valorats pels membres del jurat amb una puntuació de l’1 al 5.

6. En finalitzar el tast del jurat, els cupcakes i pastissos seran degustats pel públic assistent a l’acte.

7.Les cupcakes o pastisos dels participants seràn identificats amb un nombre que s’anotarà en l’exterior d’un sobre tancat i en l’interior del qual figurarà el nom del nen o nena.

8. Hi haurà un total de 1 premi, i diploma de participació

9. Els premis seran lliurats el  dia 3 de setembre a partir de les 10:30h  dins dels actes de la Segona Festa del barri del Turó de Gardeny.

10. La participació en el II Concurs infantil de cupcakes/pastissos, implica l’acceptació d’aquestes bases, així com la deliberació del jurat, que estarà format per tres membres de la Junta.

11. És necessari inscriure els nens a través del formulari web.

Des de aquí podràs uneix-te al grup de WhatsApp de les activitats que des de l'associació Turó de Gardeny portem a terme.
Com podem ajudar-te?