Si em trobo un gos abandonat, quins passos cal seguir per adoptar-ho legalment?

Comparteix

TORNA

El primer és avisar a la Policia Local de l’Ajuntament de Lleida, Policia   o a les entitats de protecció animal que estiguin situades en aquesta zona, doncs pot ser que ja tinguin ells l’avís de pèrdua i puguin posar-se en contacte amb els amos perquè ho recullin.

En cas que no hi hagi avís de pèrdua, les autoritats locals són els que tenen l’obligació de recollir al gos i verificar si té xip, per avisar als seus amos i que passin a recollir-ho pel dipòsit municipal d’animals.

Una altra opció, és portar al gos a un veterinari i que li passi el lector de xip per comprovar si té i en cas de tenir-ho, que avisin als propietaris perquè ho recuperin. Aquest servei no té cap cost.

En cas de no tenir xip, seran les autoritats locals les responsables de recollir-ho i situar-ho en el dipòsit municipal del *concejo on hagi aparegut, sigui aquest dipòsit de gestió pública o privada.

TORNA

Des de aquí podràs uneix-te al grup de WhatsApp de les activitats que des de l'associació Turó de Gardeny portem a terme.
Com podem ajudar-te?