Rúa de carnestoltes@ “Inciem la comissió”

Comparteix

El proper 26 de febrer de 2017 a les 17:30h se celebrarà la rúa de Carnestoltes de Lleida, en el qual desfilaran en un recorregut pels carrers de la ciutat, les diferents comparses i carrosses que s’hagin inscrit.

Per primera vegada l’associació ha comunicat a l’Ajuntament la intenció d’inscriure’s i participar en la rúa de carnestoltes de la nostra ciutat.
La nostra intenció és poder crear una carrossa i fer les disfresses perquè grans i petits del Barri de Gardeny puguin desfilar per la ciutat en la carrossa del nostre barri.

Per dur a terme aquesta iniciativa és necessari sumar esforços i és per això que sol·licitem la vostra col·laboració.

A partir de l’1 d’Octubre de 2016 al 25 de gener de 2017 s’obrirà el període d’inscripció per apuntar-se i participar el la rúa de Carnestoltes de Lleida. Et mantindrem informat.

A partir d’avui i fins al dia 29 de setembre de 2016, pots apuntar-te en el següent formulari o enviar un whatssapp al numero XX, per formar part de la comissió que organitzarà el carnestoltes. Necessitem gent compromesa i amb ganes d’afrontar aquest repte. T’esperem. Gràcies

[contact-form-7 404 "No encontrado"]

Des de aquí podràs uneix-te al grup de WhatsApp de les activitats que des de l'associació Turó de Gardeny portem a terme.
Com podem ajudar-te?