Reunió amb el PP de Lleida

Comparteix

El dilluns 23 de maig, l’Associació Veïnal Turó de Gardeny s’ha reunit en la seu social amb els regidors del Partit Popular de la Paeria de Lleida, Sra. Dolors López, Sr. Joan Vilella i Sr. Òscar Guardiola.

En la reunió es van tractar diferents temes relacionats amb les millores experimentats pel Barri Turó de Gardeny en el darrer any. Durant pràcticament dues hores l’Associació veïnal donà a conèixer als representants del PP gran part de les accions que l’Associació Veïnal havia portat a terme durant aquest darrer any i van mostrar, al mateix temps, la seva preocupació per aquelles altres accions iniciades i que encara no havien donat fruit.

foto

Ambdues entitats van manifestar la necessitat de continuar treballant pel benestar del barri, i en aquesta línia, els representants del PP reafirmarem la seva intenció de col·laborar i recolzar l’AAVV Turó de Gardeny en tot allò que estigués al seu abast.

L’Associació veïnal i els representants populars coincidiren en la necessitat d’apostar pel Castell Templer de Gardeny i per la resta del Turó, com a bé de tota i per a tota la ciutadania, fent esment de la importància en l’àmbit estatal i internacional d’un monument del nivell del nostre Castell templer. Al mateix temps, el Partit Popular es va mostrar molt optimista en el referent al disseny i construcció del nou parc Turó de Gardeny que tant i tant necessiten els veïns del barri.

Per finalitzar, ambdues entitats es van comprometre a continuar treballant pel bé i futur del barri Turó de Gardeny.