Col·laboradors #FestaMajor2017

Comparteix

CLIMATIK

Climatik SAT somos el servicio técnico del grupo Chaffoteaux et Mauri ( Chaffoteaux et Mauri, Flec, Ariston, y Eco-Flam) dedicados a la reparación, revisión y distribución de recambios de piezas de su caldera.


ADVOCAT – DAVID BARÓ FARRENY -Severis juridics avançats-

Onze de Setembre 131, 3r2a

-25003 LLEIDA-

 


Electicitat J. Nieto Dominguez

Som una empresa amb mes de 30 anys d’experiència, des de llavors, hem intentat satisfer les necessitats dels nostres clients amb un tracte personalitzat, oferint la màxima qualitat i serveis adaptant-nos a les noves tecnologies.


ELECTRICITAT MIMBRERA-VAZQUEZ S.CP.

Somos Electricitat Mimbrera i Vázquez,una destacada empresa especializada en servicios de electricidad. Nos dirigimos tanto a particulares como a la pequeña y mediana empresa. Le esperamos en Lleida.


Discoteca Hill LleidaOci nocturn i lleure. La bona fama de la nit de Lleida, neix sens dubte amb  l’arribada d’aquesta disco a Lleida.


INSTALACIONES Y REPARACIONES BALDO

Somos especialistas en el mantenimiento y reparación de todos estos productos. No dudes en consultar. Tel. 679470389


VIATJES ECUADOR

Mejores precios para tus viajes

 


BAR LAS TRES TORRES

Passeig Onze de Setembre, 133 bajo, 25199 Lleida

tel. 973280565

 


 

NASTASI HOTEL · SPA

El Nastasi Hotel and Spa és un complet i encantador hotel urbà situat a Lleida. Es tracta d’un edifici de nova construcció, referent del disseny.


CAFÈ DE L’ORDRE DELS TEMPLERS

Cardenal Cisneros, 28
Lleida
Llamar 663 69 61 31

 


 

 

 

Torna
Des de aquí podràs uneix-te al grup de WhatsApp de les activitats que des de l'associació Turó de Gardeny portem a terme.
Com podem ajudar-te?